üye Başarının Ödüllendirilmesi Beğen (1) Tarih: 9.12.2018 22:02:49 - 958 Okunma - Uye10106 Profili

Başarının Ödüllendirilmesi

Meraba,

Bu sitede yaklaşık 3 haftadır içerik üretiyorum. Sayısal Oyunlarda bilgi üretme, sistem yapma, çalıştırma, kullanıma sunma işinin ne kadar zor bir iş olduğunu bilenlerdenim.

Bende site yazdığım için bu işin ne kadar büyük zahmetli, birikim, bilgi gerektiren bir iş olduğunu biliyorum.

Bu işin masraf kısmını bir yana koyun inanın o hiçbir şey değil. Bu işi yapmak isteyin, bir yığın paranız olsun yine de bu siteye muaddil bir site yapamayacağınıza teminat verebilirim.

Eğer böyle bir site ortaya koyabilecek bir kişi varsa, buraya dikkat Aytaç Bey'in desteği olmadan böyle bir site yapabilecek olan varsa ben sitelerimin tamamını bedelsiz ona vereceğim.

Bu siteye verilen emek ve çabanın bu kadar büyük olduğunu anlatabilmek için ancak böyle birşey söyleyebilirim.

Şunu biliniz ki bu site için bir bedel dahi biçilemez. Çünkü bu gibi siteleri o siteyi kuran kişinin dışında kimse devam ettiremez.

Bu çalışmaların sadece sitenin dışında görünmeyen çalışmaları vardır. İnanın bu çalışmaları yapmak imkansız denecek kadar zordur.

Sayısal oyunlar için Türkiye'nin çeşitli yerlerinden çalışmalar yapan insanlarla konuştum. Herkes sistemin nasıl çalıştığını bilmeden kendi kafasına göre bir sistem icat etmiş.

Bakınız çalışıp çalışmayacağını bilmeden çalakalem bir sistem kurmuş ve ondan birşeyler bekliyor. Diyor ki ben buna emek verdim, zaman verdim ve çalışıyor, çalışacak, kazanacağım.

Nasıl olmuşsa kendini buna inandırmış.

Diyorum ki tamam şu sistemin bana bir örneğini at, tamamını olmasa da bir kısmını at ne yapmışsın bakayım diyorum.

Tamam diyor gönderiyor bakıyorum, bir iki soru soruyorum. Bunlar nedir, bunları nasıl yaptım bu ne işe yarıyor diyorum ve aldığım cevaplar gerçekten işe yaramayacak cevaplar.

Bilginin destekli temeli olmalıdır.

Bakınız bu siteyi yazan kimseyi ben internetten bir vesile ile tanıdım. Kişisel olarak tanışmışlığımız yok. Benzer alanda çalıştığımız için internet sayesine birbirimizi bulduk. Daha doğrusu ben kendisini buldum.

Kendisinin siteye verdiği emekleri 1-1 kendim gözlemlediğim ve verdiği hizmetlere baktığımda bu bilgileri değil bedelsiz yüksek bedellerde bile almak mümkün değildir.

Eğer birgün bu siteyi ayakta tutmak istemezse kapatabilir ve takipçileri çok büyük bir hazineden mahrum kalır.

Emeğe saygı duyalım.

Sayısal Oyunlardan sürekli kazanan bir kitle olduğunu biliyoruz. Herkes kazansın ki amacımız bu bunun için siteye emek veriyoruz.

Bakınız ben kendi adıma söylüyorum ben 3 yıldır site yazıyorum hiçbir izleyenin tek kuruş parası cebime girmiş değildir. Sadece insanlar büyük bir hayranlık ve teşekkür sunuyor.

İnanın bu etkileşim bile paradan daha değerlidir diyoruz. Sitede yaptığımız çalışmalar bir ekip çalışmasıdır. Yine burada Aytaç Bey bütün işleri tek başına yapmaktadır.

Velev ki bütün işlerini bilgisayara yaptırıyor olsun ki bu çok büyük bir iş ve emektir. Sen yapabiliyor musun?

Sayısal oyunlardan kazanan izleyenlerin, katılımcıların bu hizmetin devam etmesi için gönlünden ne koparsa üçünden beşinden bu sitenin ayakta kalması için destek olmasını temenni ederim.

Bu ülkede büyük işler yapan insanlar ödüllendirilmez fakat bir kere de tersini yapın rica ederim.

Burada yapılan iş çok büyük bir iş olduğunu bilip bu imkanın elimizden gitmemesi için gereken özenin gösterilmesini rica ederim.

Bakınız yine kendisi Türkiye'nin dışındaki Sayısal Oyunlar için çalışmalar yapmaktadır. Dünya da emeğe saygı Türkiye'den daha fazladır.

Kendisi bir şekilde işini yürütür Türkiye'den destek gelmezse sitenin hayatına son verebilir.

Kendisinin bu yazıyı yazdığımdan bilgisi yoktur.

Herkese bol kazançlar dilerim.

(1)

.