Siteler artıyor... Ziyaretçi Paylaşım DESTEK!

Hızlı erişim ve bildirimler ile sizlere daha hızlı ulaşmanın yoluna kavuştuk. Lakin yeni kullanıcılara ulaşmadaki zorluğumuz her geçen gün artıyor. Sebebi ise arama motorlarından aranır olmayışımız. Bizi arama sonucu bulan bir çok kişi ya favorilerine ekliyor ya da otomatik bildirimlerle MaksiTahmine direk geliyor.

Şimdi bunlardan banane der gibisiniz. MaksiTahminin bu kadar çok kullanıcaya ulaşması ve gelişmesi sizlerin sayesinde oldu. Ziyaret ettikçe yeni ziyaretçiler, paylaşımla yaptıkça sayımız arttıkça artıyor...

Sürekli yeni siteler geldiği için "Kİ BU SİTELERİN BİR ÇOĞU SONUÇLARI yayınlama ve SALLAMASYON kolon üretmekten ibaret " arama motorlarındaki görünürlüğü korumamız lazım. Ara sıra google, yandex, bing ile maksitahmine ziyaret ederek destek olabilirsiniz.

https://www.google.com.tr/search?q=şans+topu+tahmin&oq=şans+topu+tahmin

https://www.google.com.tr/search?q=on+numara+tahmin&oq=on+numara+tahmin

https://www.google.com.tr/search?q=sayısal+loto+tahmin&oq=sayısal+loto+tahmin

https://www.google.com.tr/search?q=süper+loto+tahmin&oq=süper+loto+tahmin

Bu linkler ve arama kelimeleri ile daha fazla kullanıcıyı maksitahmine katarak büyümeye isabetli tahminler üretmeye devam edebiliriz. Ayrıca daha çok ziyaretçi ile sunucu masraflarını reklamlarla karşılamaya devam ederek ücretsizlik politikamıza devam edeceğiz.

Tahminlerde yapılan sallamasyonluğun önüne geçilerek bir şeyler almak için birşeyler vermenin gerektiğini artık anlamalıyız. Kazan-Kazan sistemi geçerlidir.

MaksiTahmin.com yeterli bütçe sağlanamadığından dolayı kapatıldı. Çok uğraşıyoruz, çalışıyoruz tavsiyelerde bulunuyoruz.

 

(1)

.